HomeРЕФЛЕКТОРМузикаВидео: Најчудниот и најоригинален настап на Америка има талент

Видео: Најчудниот и најоригинален настап на Америка има талент

nastap america got tallent

Жирито на шоуто Америка има талент беше многу збунето при преставувањето на еден од кандидатите кој имаше врзана иста со лента, ништо не говореше и никој не знаеше каков настап да очекува. Tape Face веднаш изненади со одлична уметничка точка која мора да ја погледнете во продолжение.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com