HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Најголемиот мајстор за бостан

Видео: Најголемиот мајстор за бостан

lubenica secene

Лубениците веќе пукаат од што се зрели и за време на летните горештини се вистинско освежување. Но, ако немате време да чекате лубеницата да се олади во фрижидерот погледнете го овој мајстор за бостан кој за само половина минута ја завршува целата работа.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com