HomeДЕНЕШНАПолитикаВидео: Министерот Јолевски се обиде да прекине интервју – не му се допадна прашањето

Видео: Министерот Јолевски се обиде да прекине интервју – не му се допадна прашањето

zoran jolevski

Министерот за одбрана Зоран Јолевски се обиде да го прекине интервјуто за телевизијата АлсатМ откако не му се допадна прашањето од новинарката Наташа Стојановска. Спорното прашање, кое се однесуваше на опремата која министерствата ја барале од странските амбасади по поплавите е во 11-тата минута од видеото.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com