HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Како Русин „храни“ орангутан во зоолошка

Видео: Како Русин „храни“ орангутан во зоолошка

rusin zoo

Ексцентрични Руси повторно го шокираат интернет просторот со видео од зоолошка градина во која еден посетител има необичен начин за хранење на животните. Русинот му фрли банана на орангутанот, а потоа си ја доби назад со неколку подавања меѓу нив. Претходно се слуша како чуварот го предупредува дека не смее да фрла храна, но тоа секако не ги спречи за да го снимат ова видео.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com