HomeФЕР ПЛЕЈВидео: Исинбаева со солзи ги испрати спортистите пред Путин

Видео: Исинбаева со солзи ги испрати спортистите пред Путин

isinbaeva putin

Светската рекордерка во скок со стап, Русинката Јелена Исинбаева се расплака при свечената церемонија со која рускиот претседател Владимир Путин ги испрати спортистите на Летните олимписки игри во Рио.

Како што е веќе познато Исинбаева е дел од руската елтина класа на спортисти кои се обвинети за допинг кој систематски им бил даван од нивните тренери и спортски федерации, но таа смета дека е неправедно обвинета и без докази.

Оваа Олимпијада без руските спортисти ќе има помала вредност и Исинбаева смета дека тие што ќе освојат медали на ваков начин нема да се радуваат.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com