HomeАЈНШТАЈНИЈААтлас(Видео) Знаете ли како се произведуваат тениските топчиња?

(Видео) Знаете ли како се произведуваат тениските топчиња?

teniski topcinja

Дали сте се запрашале како се произведуваат тениските топчиња?

Фабриката за тениски топчиња, Вилсон, објави видео преку кое можеме да го видиме процесот на создавање на топчињата, почнувајќи од гумата која се топи, па се до пакувањето. Погледнете!

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com