HomeФЕР ПЛЕЈФаулВидео: Дете ги „истрола“ коментаторите на ESPN

Видео: Дете ги „истрола“ коментаторите на ESPN

dete trol

Коментаторите на спортскиот канал ESPN премногу се забавуваа со едно дете од публиката кое на секој кадар кога го ловеше камерата правеше интересни гримаси и добро ги „истрола“ па видеото стана голем хит на интернет, а самиот натпревар од универзитетската лига во безбол стана помалку важен.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com