HomeФЕР ПЛЕЈАвтомобилизамВидео: Брканици низ најтесните улици, нема бегање од бразилските полицајци на мотори

Видео: Брканици низ најтесните улици, нема бегање од бразилските полицајци на мотори

brazil-policija

Нема бегање од бразилските полицајци. Оваа држава може да се гордее со полицајците на мотори. Побрзи од било кој криминалец, низ тесни улички и низ густ сообраќај, полицајците ловат низ градот. Видеото е компилација од бркотниците низ Бразил, а снимено е од страна на полицајците кои носат камери на своите кациги. Навистина брзи и бесни? Корисниците на YouTube се изненадени од бразилската полиција, особено поради фактот дека стапката на криминал во оваа држава е доста висока. „Мислев дека Бразилците се добри само во фудбал, не знаев дека се професионалци и за мотори“ – е еден од коментарите на видео каналот.


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com