HomeФЕР ПЛЕЈФудбалВидео: Барселона се загрева за новата сезона со „Бабл фудбал“

Видео: Барселона се загрева за новата сезона со „Бабл фудбал“

barsa babl fudbal

Играчите на Барселона ги започнаа подготовките за новата сезона со тренинг сесија која беше многу забавна за следење бидејќи играа „Бабл фудбал“ со големи пластични топки во кои се тркалаат.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com