HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Ако нема каде да паркираш, измисли си паркинг место

Видео: Ако нема каде да паркираш, измисли си паркинг место

parking

Сите имаат проблем со паркингот особено кога не сакаат да платат или пак нема место. Една жена смислила како сеекогаш да се паркира каде и да посака, а за тоа да не добие казна. Таа со себе си носи и паркинг место. Погледнете го видеото.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com