HomeДЕНЕШНАСкопјеВелосипедистите ќе имаат каде да паркираат на СЦ Борис Трајковски

Велосипедистите ќе имаат каде да паркираат на СЦ Борис Трајковски

velosipedi parking sc bt

Спортскиот центар Борис Трајковски обезбеди држачи за велосипеди и новиот паркинг е донација на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата. Целта е да се овозможи полесен пристап на велосипедистите кои се рекреираат долж кејот на реката Вардар и ги користат спортските капацитети на салата.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com