HomeРЕФЛЕКТОРМузикаБијонси кивна на концерт и сите полудеа

Бијонси кивна на концерт и сите полудеа

beyonce

Фановите секогаш сакаат да начекаат реални моменти со кои ќе се утешат дека мега ѕвездите се обични луѓе како и „секојдневните смртници“, а тоа го доживеаја со кивањето на Бијонси на нејзиниот концерт по што едногласно сите извикаа „На здравје“.

beyonce tweets

Тоа можеби е не е ништо чудно, но на Twitter следуваа стотици објави на фановите кои како да го посведочиле најубавиот момент во нивниот живот што доволно кажува за денешната поп култура.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com