HomeГИГА БАЈТХај текАвтомобилите на Тесла ќе ве спасат од напад со биолошко оружје

Автомобилите на Тесла ќе ве спасат од напад со биолошко оружје

bio-hazard-mode-model-x

Tesla Motors има нова маркетинг тактика со која се фали дека своите корисници може да ги заштити од напад со биолошко оружје и дека не станува збор за евтин трик. Според нивните анализи системот за филтрирање на воздухот е толку моќен и ефикасен што не дозволува навлегување на никакви штетни гасови.

biohazard-linegraph

Тестот бил толку успешен што по неколку минути поминати во загадена комора не биле потребни ниту гас маски бидејќи воздухот во автомобилот Model X бил сосема безбеден и чист за дишење. Што мислите вие за Bioweapon Defense Mode заштитата.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com