HomeРЕФЛЕКТОРФилмЏони Деп ја претепувал сопругата, актерката Амбер објави и слики

Џони Деп ја претепувал сопругата, актерката Амбер објави и слики

Идиличната романска на холивудскиот пар Џони Деп и речиси двојно помладата Амбер Херд има нетипочно филмски несреќен крај. Актерката Херд поведе судска постапка за развод и го обвини Џони Деп дека ја претепувал за што објави и слики на кои се гледаат модрици на лицето, а го обвини дека е насилник и зависник од дрога и алкохол.

amber-4

Физичката злоупотреба траела цели четири години иако за тој период во јавноста воопшто не излегоа никакви сомнежи за проблеми во бракот на Деп и Херд.

johnny-depp-divorce

Судот му изрече и забрана за приближување на Деп на неговата одалечена сопруга, а доколку се поведе постапка за насилство може и кривично да одговара.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com