HomeРЕФЛЕКТОРФилмЏастин Тимберлејк спасител во нов филм на Вуди Ален!

Џастин Тимберлејк спасител во нов филм на Вуди Ален!

Долгоочекуваниот филм „Чувари на плажа“ како да падна во втор план. Причина за тоа е Џастин Тимберлејк кој носи костим за капење од пеесетите години од минатиот век, токму поради новиот филм на Вуди Ален. Детали околу новото остварување на познатиот американски режисер не се познати. Меѓутоа едено е сиурно: Џастин Тимберлејк ја игра улогата чувар на плажа.

dzastin-timberlejk-f1

Она што до сега Вуди Ален сакаше да го открие во врска со овој филм е тоа дека дејството кое се одвива во филмот е сместено во 20 век и дека филмот ќе биде снимен на неколку локации во Њујорк. Во актерската екипа се и Кејт Винслет и Џим Белуши, а останува да видиме кој друг ќе и се приклучи.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com