HomeГИГА БАЈТЏам сателитски снимки на новите Google Maps

Џам сателитски снимки на новите Google Maps

Благодарение на сателитот Landsat 8 сервисот за мапи и навигација Google Maps доби многу побистри терестријални сателитски снимки кои имаат повисок степен на резолуција, повеќе детали и попрецизни бои. Новите сателитски мапи се достапни за сите верзии на апликацијата Google Maps вклучувајќи и сервисот Google Earth.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com