HomeUncategorizedШмизлите на Скопје 2014 можат вода да му носат на овој споменик

Шмизлите на Скопје 2014 можат вода да му носат на овој споменик

Ако не ви се допаѓа естетиката и уметничката вредност на спомениците и скулптурите во Скопје 2014 тогаш како ќе реагирате ако видите статуа на две девојки како прават селфи. Токму ваков „уметнички“ проект е поставен во Шугар Ленд, Тексас пред градското собрание, па реакциите на социјалните мрежи инстантно се негативни и гневни. Кој е вашиот коментар.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com