HomeДЕНЕШНАПолитикаШарената револуција го потсети Уставен дека има уште 5 дена

Шарената револуција го потсети Уставен дека има уште 5 дена

Демонстрантите на шарената револуција извршија уште една „герилска“ акција пред Уставниот суд испраќајки порака дека преостануваат уште само 5 дена до предвидениот рок за исполнување на нивните барања, меѓу кои и разгледување на иницијативата за уставноста на СЈО и негово потврдување за оваа правосудна институции да продолжи со својата работа.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com