HomeДЕНЕШНАПолитика„Чистка“ во Владата на Република Македонија

„Чистка“ во Владата на Република Македонија

Вчерашниот протест кој веќе прерасна во „Шарена револуција“ донесе свежина и нов изглед на Владата на Република Македонија која беше погодена со неколку ќесички на боја. Денес се прави вистинска чистка за да се отстрани шаренилото од неодмна реконструираната и обвновена барокна фасада.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com