HomeДЕНЕШНАСкопјеЧетврта летна сезона на „Вип Аква Парк“ во СЦ „Борис Трајковски“

Четврта летна сезона на „Вип Аква Парк“ во СЦ „Борис Трајковски“

„Вип Аква Парк“ како дел од комплексот на спортскито центар „Борис Трајковски“ официјално стартува со работа од утре, 11-ти јуни. Како и досега, овој летен комплекс ќе биде местото на кое ќе уживаат сите генерации.

Цената на билетот ќе чини 300 денари. Влезницата за деца под 13 години ќе чини 200 денари, а влезницата за деца под четири години ќе биде бесплатна, а при тоа ќе се нуди и семеен пакет за 4 лица по цена од 1000 денари.  Во рамките на паркот и оваа година ќе се грижат 36 лиценцирани спасители од Црвен Крст , вклучувајќи и медицинска екипа.

Паркот ќе работи секој ден од 10 до 20 часот.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com