HomeРЕФЛЕКТОРФилмХарисон Форд тајно престојувал во Црна Гора!

Харисон Форд тајно престојувал во Црна Гора!

Холивудската ѕвезда Харисон Форд неодамна престојувала на север во Црна Гора. Тој престојувал во Биоградското езеро, а дека американскиот актер сакал потполна тајност околу оваа посета, овие информации дури сега излегоа во медиумите. Чест и огромно задоволство да го пречекаат Индијана Џонс имало семејството Јанкетиќ блиску до Биоградското езеро.

Knjiga-utisaka-Harison-Ford

Харисон Форд во колибите на тоа семејство, која на туристите им нуди и услуги и сместување и храна, поминал околу 45 минути. „До нашите колиби, кои се оддалечени седум километри од езерото, пристигна на велосипед. Прво на велосипед пристигнаа тројца негови пријатели и мојата ќерка Дијана кои не известија дека пристигнува и актерот и замолија за потполна дискреција, која исклучува фотографирање“, објасни Сања Јанкетиќ.

Harison-Ford.2

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com