HomeРЕФЛЕКТОРМедиумиФранс Прес со насловни слики од „Шарената револуција“

Франс Прес со насловни слики од „Шарената револуција“

Новинската агенција Франс Прес на своите страни на Facebook и Twitter постави насловни слики од протестите на „Шарената револуција“ поточно од фарбањето на Министерството за правда. Сликите потоа во текот на денот беа променети, а „собраа“ илјада лајкови.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com