HomeАНТИСТРЕСШтосноФото: Студент со „генијален“ изум да се спаси од цигарите на цимерите

Фото: Студент со „генијален“ изум да се спаси од цигарите на цимерите

Студент од Кина направил „генијален“ изум како да се спаси од чадот на цигарите на неговите цимери кои се пушачи.

student cigari1

Тој склопил неколку ќеси за ѓубре кои служат како цефка за фентилација и една картонска кутија која ја става на глава за изолација. Штом толку се намачил, очигледно не можел повеќе да ги поднесе цимерите.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com