HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаФото: Родители кои се обидуваат да ја направат совршената слика и бебиња кои ја уништуваат

Фото: Родители кои се обидуваат да ја направат совршената слика и бебиња кои ја уништуваат

 

Бебињата се слатки и неодоливи за секој човек, а посебно за нивните родители. Но колку што се прекрасни и мили, тие знаат понекогаш да ги стават своите родители во незгодна ситуација. Овие форграфии се доказ дека малите деца не знаат кога треба а кога не треба да уринираат. Според кажувањата и искуствата, веројатно секој од вас наидел на зборовите: „Само што му го тргнав памперсот и направи беља“. Епа такви се малите преубави бебиња кои во секој случај се слатки и неодоливи. Секако ги сакаме сите и што и да направат останува само во сеќавање. Во продолжение видете неколку фотографии од интересни случки на родители со мало бебе.

Happy Father

Dad's Laughing, Mom's Catching The Poop And Dog's Face Explains It All

Happy Father

Unforgettable Moment Baby Interrupts Photoshoot With A Shower

Little Asher On Dad's Back

Cute Family Photo

This happened during a shoot this weekend

In Your Face

Baby Photoshoot Gone Wrong

Straight Shot

When The Joy You Waited 9 Months To Meet… Throws Up In Your Mouth A Little

Great Family Funny Baby Boy, Who Won't Stop Pooping, And On The End Of The Session I Was Able To Get This

My Children's First Christmas Photo

Baby Makes A Mess Of Photoshoot With Dad

Happy Baby Boy

I Swear, It Really Does Happen Every Time

What Can Go Wrong During Newborn Photo Session?

Soooo, This Happened Today

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com