HomeРЕФЛЕКТОРФилмФото: Се сеќавате на момчето од „Два и пол мажи“? Еве како изгледа денеска

Фото: Се сеќавате на момчето од „Два и пол мажи“? Еве како изгледа денеска

Дваесетгодишниот Ангус Т. Џонс некогаш беше еден од најплатените млади ѕвезди. Како дел од главното актерско трио во хит серијата „Два и пол мажи”, Ангус годишно заработуваше и до 33 милиони долари.

Но, Џонс во еден момент одлучил дека не може да игра во серијата каде се промовира нешто што го смета за погрешно. Во интервју за ТВ „Нау“ тој открива дека го пронашол Бог и целосно се свртил кон верата. Девет месеци по напуштањето на серијата, започнал активно да оди во црква, а денес е проповедник и тврди дека e многу посреќен, бидејќи го пронашол Бога. Тој пушти и брада, па многумина сега едвај го препознаваат.
dvaipolmazi

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com