HomeАНТИСТРЕСЖуркиФото: Преспа знае како да се забавува со „пена парти“

Фото: Преспа знае како да се забавува со „пена парти“

Преспанското крајбрежје важи за помирно за релаксиран одмор со чисти песочни плажи и топло езерска вода, но за тие што сакаат подинамична атмосфера не изостануваат ниту журките, како неодамнешнате „пена парти“ која се одржа на плажата во Претор со голема посетеност, пред се на младите луѓе. Според фотографиите на Маркукуле, Преспа знае како да се забавува.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com