HomeДЕНЕШНАСкопјеФото: Пајак возило бутна бандера кај Фискултурно

Фото: Пајак возило бутна бандера кај Фискултурно

Пајак возило кое интервенираше кај средното фискултурно училиште во Скопје при качување на погрешно паркираното возило успеа да ја собори и бандерата на самата улива која е доста тесна и нема простор за поголеми возила и нивно оперирање.

pajak bandera (1)

Граѓаните кои тука се паркираат се жалат дека просторот не е соодветно одбележан и затоа често се случува „пајак“ службата да им ги собере по што плаќаат многу повисоки казни наместо да им остават налепници со парична глоба.

pajak bandera (3)

Поради големиот неред кој наста со урнатата бандера сообраќајот на оваа улица е блокиран се додека не се расчисти.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com