HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаФото: Мерлин Монро на 20 години – вистинска убавица

Фото: Мерлин Монро на 20 години – вистинска убавица

 

Прекрасната Мерил Монро со вистинско име Норма Џејн, пред да стане привлечен и популарен секс – симбол насекаде во светот, таа имаше само еден маж, а тоа е фотографот и нејзин дечко Андре Де Диенес. Пред многу години, поточно во 1945-та година заљубената двојка отпатувале во познатата Малибу плажа, каде овој фотограф направил многу фотографии од тогаш 20 годишната Норма, но тоа било пред да стане холивудска ѕвезда.

Во продолжение видете ги фотографиите:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com