HomeАНТИСТРЕСШтосноФото: Кралицата Елизабета и на 90 години е „главен шофер“ во семејстото

Фото: Кралицата Елизабета и на 90 години е „главен шофер“ во семејстото

Сите мислат дека секој член на кралското семејство има личен возач, но британската кралица Елизабета и на 90 години и понатаму сама се вози. Таа ужива во возењето и како што му доликува на еден суверен монарх, таа не сака мали, таканаречени „женски автомобили“, туку сака да вози голем џип. Нејзиниот избор е „стариот Вританец“ „ренџ-ровер“.
kralica-elizabeta-vtora-vozi-1
Вработените во Бекингем палатата велат дека кралиатчЧесто ги развезувала членовите на своето семејство, но и гостите.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com