HomeДЕНЕШНАСветФото: Кога ѕвечарка ќе ти ја расипе свадбата

Фото: Кога ѕвечарка ќе ти ја расипе свадбата

Младенците Џони и Лора Бенсон правејќи ја свадбената фотосесија на само неколку минути пред почетокот на црковната церемонија се соочиле со голема и опасна пречка.

svadba zvecarka2

Позирајќи во Хорстут резерватот со прекрасната природа сосема неочекува Џони бил каснат од змија ѕвечарка, но за негова среќа во близина имало ренџер од паркот кој му пружил прва помош, а потоа бил пренесен и во ургентен центар.

Симпомите не биле силни и затоа противотровот брзо делувал, но секако не доволно за да го стартува заедничкиот живот на Џони и Лора според планинарото, но ако овој успешно поминат прв тест е некаков знак тогаш сите им предвидуваат долг и среќен брак.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com