HomeДЕНЕШНАПолитикаФото: Гатачката меѓу демонстрантите предвидува….

Фото: Гатачката меѓу демонстрантите предвидува….

Гатачка се приклучи на Шарената револуција. Таа е буткана во количка и симболично носи стаклена кугла, со што се алудира на снимките каде наводно се слуша поранешниот премиер, Никола Груевски како прима совети од гатачката.

Инаку Владата денеска е првата станица на боењето чаталот од страна на демонстрантите на Шарената револуција. Додека се фрла боја, демонстрантите со овации сканидараат „Многу ни е добар чаталот“. На улицата пред седиштето на власта, демонстрантите со боја испишаа „Обоени ви се деновите“.
protest 1 novo

protest 2 novo

protest gatacka 2 novo

protest katapult 1 novo

protest katapult novo

protest novo

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com