HomeАНТИСТРЕСШтосноФото: Велес новогодишно накитен сред лето

Фото: Велес новогодишно накитен сред лето

Градот Велес се уште ги нема отстранети новогодишните украси кои може да се забележат низ главните улици. veles ukrasi (3)Најверојатно општината сака да заштеди пари за китење и откитување, бидејќи сепак за шест месеци повторно ќе дојдат празници. veles ukrasi (2)Ако е за утеха на велешани барем украсите не светат навечер и не трошат непотребно струја.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com