HomeАНТИСТРЕСШтосноФото: Британски туристки голи по ќебапи

Фото: Британски туристки голи по ќебапи

Жителите на Хвар кои важат за добри домаќини се жалат на однесувањето на странските туристи, особено на Британците кои често прават екцеси во алкoхолизирана состојба. Но, најновата глетка на две британски туристки кои сосема голи купуваат скара на жар целосно ги изненади. Градот Хвар забранува шетање низ центарот во костими за капење, па можеби токму тие знаци погрешно ги протолкувале бидејќи бикините им се во рацете. Во секој случај, социјалните мрежи доволно се забавуваа на нивна сметка.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com