HomeДЕНЕШНАСкопјеФотографии од Google maps: Што останало од скопското зеленило?

Фотографии од Google maps: Што останало од скопското зеленило?

Фотографии направени од сервисот Google maps покажуваат како се уништуваше Скопје и зеленилото во него во изминатите 10 години. Еден твитерџија (@forty_tw0) направил споредба на фотографии направени во 2005 и во 2016 година. Погледнете колку се намалени зелените површини.
nova makedonija

ul Makedonija stara stanica

vardar

vodno

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com