HomeРЕФЛЕКТОРФилмУште колку сезони на Game of Thrones преостануваат?

Уште колку сезони на Game of Thrones преостануваат?

Фановите на хит серијата Game of Thrones сигурно посакуваат сагата никогаш да не заврши, но на сите им е јасно дека се ближи крајот особено по големото финале на 6-та сезона кога многу карактери се доближуваат до нивната крајна цел.

game_of_thrones_s06e06

Со сигурност знаеме дека HBO ја одобри и седмата сезона за која се шпекулира дека ќе има помалку епизоди од вообичаено, а исто така според динамиката на приказната се прогнозира дека ќе има и осма и последна сезона. Барем таква е желбата на креаторите Дејвид Бениоф и Д.Б.Вајс.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com