HomeАНТИСТРЕСШтосноУрнебес видео: Кога тие што јадат месо се однесуваат како вегани

Урнебес видео: Кога тие што јадат месо се однесуваат како вегани

Комичниот канал AwakenWith JP напарави одлична пародија со која се исмеваат веганите кои се однесуваат панично кога ви нивна близина има месо, како и за тие кои веганството го издигнуваат на ниво на нова религија или идеологија. Што мислите како би било кога и тие што јадат месни производи би се однесувале на идентичен начин?

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com