HomeДЕНЕШНАРепубликаУмерената облачност ќе се задржи, но дали ќе има дождови

Умерената облачност ќе се задржи, но дали ќе има дождови

Временските прилики не се толку лоши како што се предвидуваше па овој викенд освен вечерта во петокот не пројде со интезивни дождови и сериозен пад на температурите. Токму денес ќе се одржи вчерашната стабилизација и нема да се соочиме со посилни дождови без оглед на присутната облачност. Во текот на денот максимумот ќе биде поставен попладне со 19 степени што е доста пријатно, додека пак утрото ќе го одбележат позитивни температури над 10-от степен.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com