HomeРЕФЛЕКТОРФилмУлтимејт верзијата го спаси Batman v Superman: Dawn of Justice

Ултимејт верзијата го спаси Batman v Superman: Dawn of Justice

Фановите кои со години чекаа да ги видат двата најомилени стрип хероји на големото платно беа прилично разочарани од недоволно развиениот филм Batman v Superman: Dawn of Justice чиј неуспех се препишува на режисерот Зак Снајдер. Сепак, пуштањето на „ултимејт“ верзијата која трае вкупно три часа многу подобро и подетално ја прикажува идејата зад судирот на Бетмен и Супермен, а повеќе време е посветено и на ликовите околу нив, па затоа и оценките сега се далеку подобри.

Затоа ако сте фан на DC Comics не треба да губите надеж бидејќи франшизата со креативната промена очигледно ќе ги испочитува досегашните критики и ќе понуди многу подобри филмови во наредниот период меѓу кои прв ќе биде долго очекуваниот Suicide Squad.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com