HomeАНТИСТРЕСХуманостТрадиционална крводарителска акција за Голема Богородица

Традиционална крводарителска акција за Голема Богородица

Сите хумани лица кои сакаат да донираат крв ќе може да го сторат тоа денеска на традиционалната крводарителска акција организирана од Црвениот крст која се одвива во просториите на Домот на АРМ и истата низ последните години се покажа како една од најуспешните со рекорден број на собрани единици. Акцијата ќе трае до 17 часот и се очекува одзивот на крводарителите да биде поголем.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com