HomeДЕНЕШНАПолитикаТие што плаќале мито ќе „донираат“ за професорите

Тие што плаќале мито ќе „донираат“ за професорите

Студенти на Економскиот факултет поставија кутија за „донации“ за уапсените професори осомничени за примање поткуп и барање секс за положување на испит, па се надеваат дека „дарежливите“ колеги и овој пат ќе им помогнат со свој придонес во нивните тешки моменти кога се пред обвинение и кривичен прогон.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com