HomeДЕНЕШНАРегионТерористичката АНА повика на мобилизација на Албанците

Терористичката АНА повика на мобилизација на Албанците

АНА повикува на мобилизација?Група на борци на АНА во Косовска Митровица повикаа на мобилацизација на нивните членови на територија на Косови, но и на „албанските“ земји со оглед на влошената политичка состојба. При нивната смотра присуствувал новинар од Косово кој пренесе дел од ставовите на терористичката парамилитарна организација за наводна заштита на албанското население од лошите одлуки на политичарите и непријателите на албанците со тоа што НАТО не би им правел никакви проблеми сметајќи ја АНА за сојузник.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com