HomeДЕНЕШНАСветТајмс Сквер ќе ограничува топлес девојки и супер херои

Тајмс Сквер ќе ограничува топлес девојки и супер херои

Градските власти во Њујорк сакаат да ги задржат туристите кои ги посетуваат омилените локации како Тајмс Сквер без да бидат непотребно закачани и провоцирани од уличните артисти како што се имитаторите на супер херои и девојките кои се топлес, тренд кој зема се поголем замав.
NYC PAPERS OUT. Social media use restricted to low res file max 184 x 128 pixels and 72 dpi

Уличните артисти ќе мора да следат строги правила на движење и работа без претерано да ги заморуваат туристите за сликање и барање бакшиши, додека пак топлес девојките ќе треба да внимаваат на кого му приоѓаат. Голем дел од имитаторит се сиромашни мигранти на кои ова им е единствен приход, барем така тие се жалат и велат дека нема да ги почитуваат новите регулации па макар биле и уапсени.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com