HomeДЕНЕШНАСветСреде мај, снег во Црна Гора (фото)

Среде мај, снег во Црна Гора (фото)

Снег како во декември, на северот на Црна Гора на сред мај, а читателите на црногорските медиуми испраќаат фотографии.

Снег паѓа во повеќе мали места на северот во Црна Гора, во Плевље, во Рожај, на Жабјак…

Почетокот на втората половина на мај го одбележа снег, што не е вообичаено за овој период од годината.

sn5sn4sn3sn2sn1Cg3Q_TEWgAAN84P

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com