HomeАНТИСТРЕСШтосноСрбин со натпис на два тенка ја запроси својата девојка

Србин со натпис на два тенка ја запроси својата девојка

Александар Филиповиќ член на Мирвните сили во Либан, ја запроси својата девојка Сунчица Ивановиќ од Куршумлија, така што на закачи пано на две оклпни возила на ОН, со наптис „Сунчица Омажи се за мене“

aleksandar-filipovic-suncica-ivanovic-prosidba-zaprosio-verenica-kursumlija-1464217239-915043

Сунчица фотографијата ја видела на Фејсбук и неможела да поверува. Во запросувањето се уверила откако на улица почнала да прима честитки.

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com