HomeДЕНЕШНАРепубликаСо стомачни и склекови до полициска униформа

Со стомачни и склекови до полициска униформа

Денеска во касарната Ѓорче Петров, се спроведе втората фаза за прием на кандидати за полициски службеници каде пријавените кандидати имаа физички проверки.

На последниот конкурс за полицајци за 600 работни места конкурирале 3972 кандидати.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com