HomeДЕНЕШНАРепубликаСообраќајна несреќа на патот Кавадарци-Прилеп

Сообраќајна несреќа на патот Кавадарци-Прилеп

До сега не е познато дали има повредени во сообраќајната несреќа која се случила пред 16.40 часотна на регионалниот пат Кавадарци – Прилеп пред тунелот, во близина на селото Фариш. Сообраќајната полиција поради несреќата забрани да сообраќаат камиони, а наизменично се дозволува сообраќај само за автомобили.

Извор: plusinfo.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com