HomeРЕФЛЕКТОРФилмСодеберг се враќа од пензија за да сними филм за Документите од Панама

Содеберг се враќа од пензија за да сними филм за Документите од Панама

Режисерот Стивен Содеберг не може да одолее на драмата околу објавата на Документите од Панама и покрај тоа што најави пензија повторно ќе седне зад режисерското столче за да го сними новиот филм. Содеберг е познат по голем број на крими трилери како Оушн трилогијата, па се чини дека е одличен избор за приказ на светот на оф-шор банкарство, милтинационални компании, движењето на капиталот и истражувачкото новинарство.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com