HomeРЕФЛЕКТОРДизајнСлеп уметник доби 3Д портрет од колега скулптор

Слеп уметник доби 3Д портрет од колега скулптор

Скулптурот Ендрју Мајерс изработи уникатен 3Д портрет од слепиот уметник Џорџ Вуртцел со цел тој да може да го препознае преку допир. Делото е направено со дрвени компоненти и успешно го доловува ликот на Вуртцел.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com