HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаСкулптури низ фотографии

Скулптури низ фотографии

Хирошима, Јапонија, е родната земја на Шинтаро Охата кој е извонреден сликар и скулптор. Тој своите вештини успеа да ги претопи во едно дело, како сакате наречете го, извонредно е.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAExif_JPEG_PICTURE

slika4

Exif_JPEG_PICTUREOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

slika8

slika9сли

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com