HomeДЕНЕШНАСветСе отвара музеј на сладоледи во Њујорк

Се отвара музеј на сладоледи во Њујорк

Пливање во базени со разнобојни украси за колачи, конзумирање на бесплатни сладоледи и други занимливости се нештата кои им ги нуди привремениот музеј на сладоледи во Њујорк, кој се отвара денес. Посетата на музејот зпаочнува со бесплатен сладолед, а продолжува со посета на просториите исполнети со балони.

muzej sladoledi 1

Најголема атракција претставува голем базен со 11.000 разнобојни украси за колачи.

muzej sladoledi 2

Muzej-sladoleda

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com